Dames van Verbaal
Dames van Verbaal

Kernkwaliteiten zijn de specifieke sterktes die jou als persoon kenmerken. Ze maken je tot wie je bent. Het zijn ook de positieve punten die een ander het eerst over je zal. Bijvoorbeeld dat je een erg creatief, bijzonder geduldig of zeer besluitvaardig persoon bent. Iedereen heeft wel een aantal van deze kwaliteiten. In de workshop gaan we met elkaar ieders kernkwaliteiten boven halen.

Deze kwaliteiten worden een valkuil als je erin doorschiet. Dat herken je vast wel. Je kwaliteit die doorschiet wordt een zwakte. Ben je erg toegewijd, dan kun je in de valkuil trappen fanatisch te worden. Iedereen die kernkwaliteiten heeft, heeft dus ook valkuilen. Als een ander doorschiet in een bepaalde kwaliteit, kan dat bij jou irritatie oproepen. Hij of zij zit dan in jouw allergie. In allergieën schuilen dan weer uitdagingen, jij kan iets leren van de mensen waar je je het meest aan ergert, en zo zijn we rond! Natuurlijk nemen we in deze workshop onze grondkleuren mee, die hebben namelijk een duidelijke verbinding met kernwaarden.

Tijdens de workshop stelt iedereen met hulp van elkaar zijn eigen kernkwadranten op. Deze kunnen later helpen in de praktijk te werken met de verworven inzichten.

Eindresultaat en/of output

Na het volgen van deze workshop heb je een helder beeld van je eigen kernwaarden en valkuilen, en inzicht in wat je kan leren van anderen.

Competenties die door deze training worden verbeterd: zelfreflectie, zelfkennis. Inleven in anderen (empathie) coachend leidinggeven.


De werkplaats locaties

In verschillende provincies en op meerdere locaties houden wij werkplaatsen. Kijk welke het dichtste bij jou in de buurt zit en houd de agenda in de gaten!

  • Friesland 3 Locatie's
  • Drenthe 2 Locatie's
  • Groningen 2 Locatie's
  • Terschelling 1 Locatie
  • Texel 1 Locatie
copyright dames van verbaal 2020algemene voorwaarden