Dames van Verbaal
Dames van Verbaal

Je hebt een goed verhaal, en er is zeker een doelgroep die jij kan bedienen met jouw kennis en knowhow maar dan komt het: Nu moet je jezelf kort en krachtig gaan presenteren! In de huidige snelle en audiovisueel ingestelde wereld is het best moeilijk om jezelf te onderscheiden. En meestal word je ook bijeenkomsten zwaar overschaduwd door extraverte mensen die hun verhaal prima voor elkaar hebben.

Met deze workshop krijg jij tips en tricks van een paar door de wol geverfde dames die in staat zijn om hun verhaal voor het voetlicht brengen. En dan gaat het niet over wie het hardste roept, maar om echtheid, authenticiteit en een eerlijke boodschap kunnen brengen. Want wij geloven dat alles dat je met passie doet ook goed komt. Aan het eind van de workshop heb jij jouw persoonlijke pitch klaar en kan je hem overal voor het voetlicht brengen. 

Er is een mogelijkheid om deze workshop te doen in samenwerking met een professionele videocrew waardoor we op het eind van de workshop iedereen kunnen laten pitchen on camera en elke deelnemer dus zijn eigen Videopitch kan ontvangen om te plaatsen op een website of te gebruiken in social media. We komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Eindresultaat en/of output

Na het volgen van deze workshop ben je in staat een goede elevator pitch te geven.
Competenties die door deze training worden verbeterd: Spreken in het openbaar


De werkplaats locaties

In verschillende provincies en op meerdere locaties houden wij werkplaatsen. Kijk welke het dichtste bij jou in de buurt zit en houd de agenda in de gaten!

  • Friesland 3 Locatie's
  • Drenthe 2 Locatie's
  • Groningen 2 Locatie's
  • Terschelling 1 Locatie
  • Texel 1 Locatie
copyright dames van verbaal 2020algemene voorwaarden